top of page
Bas Neels Media

Bas Neels

Filmmaker 

Hey! Ik ben Bas. Broertje van Noelle :)

Mij zul je zien achter de camera. Mijn creativiteit heb ik mee gekregen van mijn moeder die prachtige schilderijen maakt! Bedankt moeders :D! 

Het leuke aan het vak videografie vind ik de afwisseling. Ik ben geen type persoon die van 8 tot 5 op een kantoor kan zitten.

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en 2 jaar later mijn master in de sportfysiotherapie behaald. Toch kon ik hier mijn creativiteit niet helemaal in kwijt dus heb ik mijzelf alles aangeleerd en run ik nu dit bedrijf met veel passie en plezier!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of mail gerust!

Social media beheer

Noëlle Neels

Social Media Expert

Hi! Ik ben de grote zus, Noëlle

 

Tijdens het renoveren van ons huis ben ik begonnen met twee Instagram-accounts: @toiletenbadkamerinspiratie, waar ik inspiratie deel voor badkamers en toiletten, en @huisjeopyese, waar ik ons interieur laat zien. Hoewel ik interieur interessant vind, ligt mijn ware passie in het analyseren van algoritmes. Ik kan er uren mee bezig zijn, en het feit dat het voortdurend verandert, zie ik als een groot pluspunt.

 

Social Media is een geweldig platform om onder andere je bedrijf te laten zien, producten te verkopen en zelfs om nieuwe collega’s aan te trekken. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik kan me goed voorstellen dat jij je hierdoor een beetje verloren voelt. Want hoe zorg je voor meer zichtbaarheid en hoe weet je wat je moet posten? Ik help je hier graag mee zodat jij je op jouw passie kan richten, jouw bedrijf. 

 

Laten we samen aan de slag gaan! Bel of mail gerust!

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? 

Contact opnemen

Bedankt voor bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijf

Bas Neels Videografie

4461 MN Goes

KvK:

77360907

BTW:

NL003186174B35

TEL:

06-50247232

MAIL:

bottom of page