top of page

 

Privacybeleid

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Bas Neels Videografie kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Bas Neels Videografie , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Bas Neels Videografie verstrekt. Bas Neels Videografie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM BAS NEELS VIDEOGRAFIE GEGEVENS NODIG HEEFT

Bas Neels Videografie verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Bas Neels Videografie uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG BLIJVEN GEGEVENS BEWAART

Bas Neels Videografie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

Bas Neels Videografie verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Bas Neels Videografie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Bas Neels Videografie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Bas Neels Videografie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Bas Neels Videografie bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Bas Neels Videografie te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bas Neels Videografie heeft hier geen invloed op.

 

Bas Neels Videografie heeft Google geen toestemming gegeven om via Bas Neels Videografie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar basneelsvideografie@hotmial.com. Bas Neels Videografie zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Bas Neels Videografie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Bas neels Videografie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Bas Neels Videografie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Bas Neels Videografie op via basneelsvideografie@hotmail.com. https://www.basneelsvideografie.com/ is een website van Bas Neels Videografie. Bas Neels Videografie  is als volgt te bereiken: Postadres: Duizendbladstraat 47, 4461 MN Goes

Vestigingsadres: Duizendbladstraat 47, 4461 MN Goes

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 7360907

Telefoon: 0650247232

E-mailadres: basneelsvideografie@hotmail.com

 

CONTACT

0650247232

  • Facebook Bas Neels Videografie
  • Instagram Bas Neels Videografie

Kvk: 77360907

BTW-ID: NL003186174B35

Bedankt voor de inzending!

bottom of page