top of page

Bedrijfsfilm

Image by Adeolu Eletu

Bedrijfsfilm / Promotievideo

Een bedrijfsfilm/promotievideo is een goede optie als u uw bedrijf aan een groter publiek wilt tonen.

De afgelopen jaren zien we namelijk een grote stijging in de populariteit van video als ''content marketing format''.

Als uw doel is dat content via social media vaker wordt gedeeld, dan is een bedrijfsfilm of promotievideo de juiste keus! We zien namelijk dat met name het delen van video's via social media platformen zorgt voor een groot bereik. Video's worden 1200% vaker gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst.

Bedrijfsfilm | Murko Seafood
Video afspelen
Image by Sincerely Media
Kennismaking

Hebben jullie speciale wensen ? Neem gerust contact op! Dan plannen we een kennismakingsgesprek in en bespreken we jullie wensen. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat. Na akkoord van de offerte gaan we aan de slag.

Image by Andrew Neel
Verhaal en script

Na het kennismakingsgesprek ga ik meteen aan de slag. Ik zorg dat ik een goed beeld krijg van jullie bedrijf. Vervolgens werk ik alle ideeën uit en maak ik een script. Het script bestaat uit een beschrijving van alle acties die tot een beeld worden gebracht. 

Image by Jakob Owens
Filmdag

Wanneer alles is besproken kom ik op de afgesproken locatie langs om opnames te maken. Tijdens de film dag zal ik mij door het bedrijf manoeuvreren zonder dat jullie last van mij hebben.

Ik beschik over de nieuwste apparatuur (camera, microfoon, drone, gimbal etc) waardoor het beeld en geluid professioneel over komen.

Image by Wahid Khene
Montage

Na de opnamedag ga ik meteen aan de slag om jullie bedrijfsfilm in elkaar te zetten. Deze zal af zijn binnen 4 weken en in de meeste gevallen al eerder.

Dethon Oostburg | Bas Neels Videografie
03:03
Voorste kruisband operatie Adrz
03:21
Cerfix opening pand | Bas Neels Videografie
01:36
Dethon | Bas Neels Videografie
03:34
Real Estate video | Bas Neels Videografie
00:54

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

bottom of page