top of page

Bedrijfsfilm

Ontdek de Kracht van Visuele Verhalen en Sociale Connecties voor Jouw Bedrijf!

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Overweeg dan eens het maken van een bedrijfsfilm en het beheer van je social media kanalen. Deze dynamische duo's vormen een krachtige combinatie om jouw merk te laten stralen en de betrokkenheid van jouw doelgroep te vergroten.

 

Waarom een Bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is als een venster naar de ziel van jouw onderneming. Het biedt een boeiende kijk op wat je doet, wie je bent en waar je voor staat. Of je nu een product wilt presenteren, jouw bedrijfscultuur wilt delen of klanten wilt laten zien hoe jouw diensten het verschil maken, een bedrijfsfilm brengt het tot leven. Met visuele storytelling trek je de aandacht en maak je een blijvende indruk.

 

Onze Aanpak: Maatwerk voor Jouw Verhaal

Wij begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerk bij het maken van jouw bedrijfsfilm. Ons ervaren team van professionals werkt samen met jou om de essentie van jouw bedrijf vast te leggen en te vertalen naar een pakkende visuele ervaring. Van script tot productie, we zorgen ervoor dat jouw verhaal op authentieke wijze wordt verteld.

Het Belang van Social Media Beheer

Een bedrijfsfilm is slechts het begin. Om het maximale uit je investering te halen, is effectief social media beheer essentieel. Social media biedt een directe en persoonlijke manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Door regelmatig relevante inhoud te delen, bouw je niet alleen merkbekendheid op, maar creëer je ook een gemeenschap van betrokken volgers.

 

Onze Social Media Experts staan voor je klaar

Ons toegewijde team van social media experts begrijpt de nuances van verschillende platforms en helpt je bij het opzetten van een strategie die past bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om het maken van boeiende posts, het beheren van advertentiecampagnes of het reageren op de community, wij nemen het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: jouw bedrijf laten groeien.

Kortom, een bedrijfsfilm in combinatie met doordacht social media beheer is de sleutel tot het bouwen van een sterke online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw verhaal tot leven kunnen brengen en jouw online community kunnen laten groeien!

Bedrijfsfilm | Murko Seafood
Video afspelen
Image by Sincerely Media
Kennismaking

Hebben jullie speciale wensen ? Neem gerust contact op! Dan plannen we een kennismakingsgesprek in en bespreken we jullie wensen. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat. Na akkoord van de offerte gaan we aan de slag.

Image by Andrew Neel
Verhaal en script

Na het kennismakingsgesprek ga ik meteen aan de slag. Ik zorg dat ik een goed beeld krijg van jullie bedrijf. Vervolgens werk ik alle ideeën uit en maak ik een script. Het script bestaat uit een beschrijving van alle acties die tot een beeld worden gebracht. 

Image by Jakob Owens
Filmdag

Wanneer alles is besproken kom ik op de afgesproken locatie langs om opnames te maken. Tijdens de film dag zal ik mij door het bedrijf manoeuvreren zonder dat jullie last van mij hebben.

Ik beschik over de nieuwste apparatuur (camera, microfoon, drone, gimbal etc) waardoor het beeld en geluid professioneel over komen.

Image by Wahid Khene
Montage

Na de opnamedag ga ik meteen aan de slag om jullie bedrijfsfilm in elkaar te zetten. Deze zal af zijn binnen 4 weken en in de meeste gevallen al eerder.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Thijs Meliefste Oesterij | Bas Neels Videografie
04:00
Bedrijfsfilm Dethon 2024
01:27
Dethon Oostburg | Bas Neels Videografie
03:03
Voorste kruisband operatie Adrz
03:21
bottom of page