Werkwijze

Bedrijfsfilm | Trouwfilm | Uitvaartfilm

Promotievideo | New Born Shoot | Aftermovie

Wedding%2520Rings_edited_edited.jpg

Trouwfilm

Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie verloving! 

Waarschijnlijk zijn jullie nu druk bezig met het regelen van jullie bruiloft. Er komt nogal wat kijken bij de mooiste dag van jullie leven.

 

Zelf zijn wij getrouwd in 2016. Wij hebben toen gekozen voor een trouwvideograaf om de hele dag op video vast te leggen en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad! Want het is echt super gaaf om de trouwdag nog eens terug te kijken middels een trouwfilm.

 

Zie hieronder een voorbeeld van een trouwvideo die ik heb gemaakt.!

Wat is er leuker dan na jullie huwelijk alle mooie momenten nog een keer te kunnen herbeleven met familieleden en vrienden middels een trouwfilm. Met een trouwvideo beleef je namelijk de hele bruiloft opnieuw.

 

Kiezen jullie voor mij als trouwvideograaf? Dan zal ik even uitleggen hoe zo iets in zijn werk gaat.

Image by Sincerely Media
Kennismaking

Ik kom graag vrijblijvend langs op gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en zal ik ook nog toelichten wat jullie van mij kunnen verwachten. Voor mij is het belangrijk dat ik precies weet op welk tijdstip er wat gebeurd (denk aan foto's maken, eerste ontmoeting, etc.). Ik wil natuurlijk niets missen!

Later zal ik nog een e-mail opsturen waarin jullie een document mogen invullen. Hierin kunnen jullie aangeven wie de ceremoniemeester(s) is/zijn + telefoonnummer(s). Alle vragen die ik op de dag zelf nog heb zal ik aan hen stellen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van  de dag.

Image by Micheile Henderson
Bruiloft

In de ochtend zal ik eerst filmen bij de bruid of bruidegom. Ik zal hier opnames maken van jullie, de ringen,  jurk en eventueel de geloftes . Ik ga mee naar de locatie(s) van de fotoshoot(s). Tijdens de ceremonie stel ik me verdekt op en zal ik het belangrijkste moment van de dag zo goed mogelijk in beeld brengen: Het ja-woord!. Later zal ik eventueel nog wat sfeer beelden maken van het feest of diner.

Image by Wahid Khene
Montage

De dagen na de bruiloft ga ik meteen aan de slag met het in elkaar zetten van jullie trouwvideo. Jullie krijgen van mij een korte trouwclip met de mooiste beelden op muziek. Daarnaast maak ik een lange film hoe de gehele dag is verlopen. Mochten jullie voor het basis of uitgebreid pakket hebben gekozen dan krijgen jullie ook nog de gehele ceremonie (basispakket) en alle interviews van familie of vrienden toegevoegd aan de lange film (uitgebreid pakket).

 

 Binnen een afgesproken tijd (4 weken) stuur ik de trouwfilm op! 

CONTACT

0650247232

  • Facebook Bas Neels Videografie
  • Instagram Bas Neels Videografie

Kvk: 77360907

BTW-ID:  NL003186174B35

Bedankt voor de inzending!